<
Edwin Masman Studio interieurontwerp

Edwin Masman Studio

 

Edwin Masman StudioEdwin Masman

is een veelzijdig ontwerper met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van interieurs voor zowel particulieren als voor bedrijven en kantoren. Vanaf het allereerste gesprek tot en met de oplevering en nazorg.


De ontwerpen zijn tijdloos en functioneel. Uitgangspunt is om de goede elementen uit het verleden te combineren met die van het heden. Dus niet veranderen om het veranderen.

Als globale werkwijze worden er in het begin schetsen en tekeningen gemaakt om de eerste ideeën verduidelijken. Zo kan er in een vroeg stadium getoetst worden of een ontwerp naar wens van de opdrachtgever verloopt. Vervolgens worden er duidelijke plattegrond en aanzicht tekeningenop schaal gemaakt, een materiaal en kleuren voorstel gedaan en wordt er een afwerkstaat opgesteld. Ook wordt er een licht- en elektra plan en wanneer relevant een vloerplan getekend.
De tekeningen worden zodanig uitgewerkt dat deze goed leesbaar zijn voor de opdrachtgever maar tevens bruikbaar zijn voor de uitvoerende partij zoals een aannemer of interieurbouwer. Wanneer er offertes worden aangevraagd kunnen deze op basis van de gelijke informatie goed met elkaar worden vergeleken.
Nadat alle prijzen bekend zijn worden eventuele aanpassingen verwerkt en wordt het ontwerp definitief gemaakt. Daarna volgt de realisatie.
Edwin MasmanIeder project is echter anders en de werkwijze wordt dan ook per project bepaald.

Alle dienstenzijn ook los in te huren.
Bijvoorbeeld alleen het maken van een indelingsplattegrond, het uitwerken van een concept of schetsidee tot een concreet ontwerp of enkel een materiaal en kleur advies.


concepten - schetsen - ontwerpen - visualiseren  - materiaal voorstel - kleuren voorstel - plattegrond tekeningen - aanzicht tekeningen - doorsneden - lichtplan - vloerplan - realisatie

 

 

voorbeelden:

Expand